Pretraži

„KONAČNO JE PRESTALA KONTROLA NAD MOJIM ŽIVOTOM“: Tanja Savič podelila lepe vesti kada su u pitanju njeni sinovi (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Poznato je već da je njen suprug Dušan Jovančević  još tokom korona virusa odveo decu u Australiju i da je ona mesecima razdvojena od svojih sinova, a od muža proživljava pravu torturu kada je starateljstvo u pitanju. 

Tanja Savić je nakon dužeg vremena otkrila da joj je suprug bez njenog znanja odveo decu u Australiju, te da će se zbog toga boriti svim snagama da ih vrati kući u svoj zagrljaj i da joj neopisivo nedostaju.
 



S vremena na vreme pevačica se oglasi na društvenim mrežama, gde ostavlja veoma emotivne i dirljive fotografije i poruke, kojima pokazuje koliko joj nedostaju sinovi i koliko joj je teško zbog toga, međutim ovog puta oglasila se porukom da je konačno kontrola nad njom prekinuta i time obradovala svoje pratioce.

– O da…evo me… Živa, zdrava, prava i pored svega što mi se dešava nasmejana i srećna. Srećna jer sam u miru sa sobom. Konačno je prestala kontrola nad mojim životom. Ono što me drži je to što toliko želim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osećam njihovu bezgraničnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrašnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit između majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira. To zlo mora da se iskoreni. Da se počisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako sto cemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nešto lepo da bi se zlo ugušilo a potom nestalo. Ja danas pravim plan "kako da pobedim zlo". Šta vi danas radite? – napisala je ona na svom Instagram profilu.

A ispod fotografije nizali su se komentari podrške i lepe reči.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz