Pretraži

KONAČNA ODLUKA POROTE: Džoni Dep pobedio Amber Herd na sudu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Porotnici su u ovom građanskom postupku većali čak 13 sati, a sam slučaj suđenja bivših supružnika trajao je više od šest nedelja.Ipak, sada je doneta odluka da Dep nije kriv, te je on dobio tužbu za klevetu protiv Amber Herd, vrednu 15 miliona dolara.

U toku sudskog procesa i Džoni i Amber izneli su brojne detalje iz njihovog turbulentnog odnosa, a u svojoj ispovesti pred državnim organima Džoni je svedočio da je on bio žrtva nasilja u toku njihovog kratkog braka, a da su optužbe na njegov račun lažne.

Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

 

Sa druge strane, Amber je tvrdila da je ona u ovom odnosu bila žrtva nasilja, te da je popularni glumac psihički, fizički i seksualno zlostavljao.

Takođe, navela je i da je glumac prema bivšim partnerkama bio nasilan, što je izjavom demantovala manekenka Kejt Mos, sa kojom se Dep zabavljao devedesetih godina.

Brojni psiholozi i psihijatri, forenzičari i drugi stručnjaci radli su na ovom slučju, a njihov konačni stav bio je da je Amber iznela niz neistina.

Inače, Amber je ipak dobila odštetu od dva miliona dolara jer je porota utvrdila da je Dep klevetao Amber Herd – ali to je bilo preko njegovog advokata Adama Voldmana i to samo u jednoj od tri tačke. Dobila je dva miliona dolara na ime kompenzacijske štete i ništa od kaznene štete.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz