Pretraži

Kojićeva baka nije štedela Severinu nakon razvoda

Showbiz
0
Photo: Instagram/igorkojic

Dobrija Kojić, baka Igora Kojića, ističe da joj je drago što su se Severina i njen unuk Igor rastali, pišu hrvatski mediji. 

Kako kaže, znala je da taj brak neće potrajati, a dok je ona rešila da progovori neku reč, njen sin, takođe cenjeni pevač u regionu, Dragan Kojić Keba, se ne oglašava.

Kada je upitana za komentar na rastanak unuka i doskorašnje snajke, bilo je jasno da baka Kojić nije ni znala da se par rastao.

– Šta me briga, nisu me ništa pitali ni kad su se uzimali – rekla je Dobrija. 

Baka Dobrija prisustvovala je 2015. Severininoj i Igorovoj svadbi u Beogradu, gde se skupilo oko 600 zvanica, ali Severina joj, kako kaže, nije ostala u dobrom sećanju. Tad ju je prvi i poslednji put videla, ne računajući televiziju i novine.– Na svadbi je bilo lepo što se tiče Draganovog troška. Odmah sam rekla da od tog braka neće biti ništa, da neće izdržati. Nije mi se svidelo Severinino ponašanje. Igor je doveo da me upozna, samo mi je dala ruku i više nije sa mnom pričala – kaže Dobrija.

Još jednom ističe kako je Keba senior navodno uložio veliko bogatstvo u beogradsku svadbu sina jedinca i regionalne zvezde.

– Igor i Severina kupili su zajednički stan u Zagrebu – govori Dobrija.

Novinari pomenutog medija pokušali su da joj objasne da su pevačica i Igor živeli u njenom penthausu od 300 kvadrata na zagrebačkom Kozjaku, ali…

  • To nije istina. Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali. On je mlad, može se oženiti još pet puta. Severina je u maju napunila 50 godina – nastavila je Dobrija.

Na konstataciju da pevačica zapravo ima 49 godina, baka se nije dala:

  • Ima 50. Moj sin Dragan je celo bogatstvo dao za svadbu u Beogradu!

Dobrija je istakla i da joj sin Keba nije rekao da se on i Seve navodno posvađali i da ne pričaju već mesecima.

– Niko meni ništa ne priča niti me zanima. Sve čujem preko televizije i novina. Posvađali su se zato što je Severina htela da vodi njihovo domaćinstvo. Htela je da lupa, da radi bazen po svom. Ne može tako – izgovorila je Dobrija, a piše 24sata.hr.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz