Pretraži

„KOD MENE JE BILA PSIHOTERAPIJA“: Coach-evi sabrali utiske, Nataša priznala da je emotivno potresena

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Sve smo bliži da saznamo ko prolazi u uži krug regionalne trke talenata, a pre te odluke naši coach-evi sabrali su utiske i mišljenja o kanidatima.Nataša je tom prilikom priznala da je emotivno potresena zbog priče jedne učesnice.

Kod mene je bila psihoterapija, tražila sam im da pričaju sa mnom – rekla je Nataša.

Darko je imao drugi pristup, te je takmičarima tražio da pevaju, dok se Relja više bazirao na upoznavanje sa učesnicima, kao i na sumiranju njihovih ciljeva.

Jedna devojka mi je rekla da piše, pa mi je i pročitala nekoliko svojih tekstova, a pored toga, imala je i svoje melodije. Neki su imali emotivne priče, pojedini su bili malo stegnuti – sumirao je Relja.

Žiri se potom složio da ih sada očekuje najteži zadatak – da izaberu 24 učesnika oji će proći u dalji krug, dok se za preostalih 12 takmičenje završava.

Ide deo kome se, verujem, nikome ne radi. Moramo da im saopštimo ko ne prolazi..Sigurno ćemo propustiti nekoga, nemoguće je izabrati, nijasne su u pitanju. To ćemo im napomenuti, mogu da se prijave sledeće godine – rekli su oni pre nego što su taikmičarima saopštili važne vesti.

https://youtube.com/watch?v=OzUhGTTyPSY%3Fsi%3DKVGIFdV41aJqAIng

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News