Pretraži

„Kod devojaka me privlači opasnost“: Sergej Pajić progovorio o ljubavnom životu, pa otkrio šta NIKADA ne bi uradio zbog popularnosti (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Influenser i pevač Sergej Pajić nedavno je sa kolegom Krisom, izbacio numeru „Day, day“ koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama i nakon kraće pauze, vratila Pajića u muzičke vode.

Pored svoje muzičke karijere, Sergej je poznat i po svom turbulentom ljubavnom životu. On je do sada imao dve javne veze, jednu sa tiktokerkom Uki Q, a drugu sa Sandrom Dedijer.

Iako je do njegovog i Uninog raskida došlo još 2021. godine, njihovi fanovi i dalje nisu preboleli ovaj odnos, te konstantno prate njihove društvene mreže kako bi otkrili sve o njihovom odnosu. Oni neko vreme nisu bili u kontaktu, međutim pre par nedelja Uki i Sergej su se ponovo zapratili na društvenim mrežama i snimili nekoliko klipova kojima su napravili pravu buru na mrežama.

Međutim, ako je sudeći po najnovijim objavama mladog pevača, on je srećan u ljubavi sa devojkom koju za sada krije od javnosti.

Foto: Instagram printscreen/sergejpajic

Sergej se sada sa kolegom Krisom našao u najnovijem izdanju IDJQuiz-a prilikom čega je otkrio šta ga privlači kod devojaka.

„Pa iskreno, neka mala opasnost. Da je rizično i da ne može odmah sve, to mi je zanimljivo“, istakao je on, a potom su se njih dvojica složili da Sergej ima bolje fore za muvanje, kao i da njemu više prilaze devojke u izlascima.

Takođe, na mrežama se često spekulisalo i o marketinškim trikovima kojima Sergej pribegava, a naročito je prošla zapaženo njegova promocija nove pesme, te su oni sada otkrili ko više pribegava trikovima zarad popularnosti-

„Obojica. Marketing je broj 1“, rekao je Kris, a potom se i Sergej nadovezao.

„Što je najjače, marketing i nije bio toliko potreban zato što je pesma kidanje sama od sebe. To što su se neke propratne stvari desile to ju je samo još bustovalo. Mislim da je kvalitetna pesma i da je zato izgrmela pre svega. Šta ne bih uradio? Ne bih otišao u neke ekstreme, svako je drugačiji, neka moja granica je nekom drugom viša i hoće da neke stvari uradi zarad toga.“

„Nikad ne bih ošišao dredove“, našalio se Kris.

Kako je nastala pesma „Day day“ i brojne druge detalje iz njihovih privatnih života saznajte u novoj epizodi IDJQuiza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz