Pretraži

KO PRVI – NJEMU HIT! Ovako se velike zvezde bore za pesme!

Showbiz
0
photo:instagram

Svetska muzička scena je takođe u deficitu sa hitovima poput naše. Za jedan hit svetske zvezde izdvajaju i do deset puta više novca od naših izvođača. 
 

——————– Sponsored ——————–

 

Kada zvezde sa druge strane planete "namirišu" hit, ne pitaju  za cenu ali ni za prepreke koje treba proći kako bi došli do pesme za koju smatraju da će im doneti ogroman uspeh. 

Izdvojili smo par velikih  hitova za koje se borilo nekoliko svetskih zvezda.

Pevačica Sia koja godinama unazad važi i za najboljeg kompozitora, 2013. godine napisala je pesmu „Pretty Hurts“.
Iako je i sama bila zaljubljena u baladu, istu je uputila na tri adrese. Kejti Peri, Rijana i Bijonse dobile su ovu pesmu. Pogađaće ko je bio najbrži! Saradnici „Queen B“ su odmah „kaparisali“ pesmu a Bijonse je istu uvrstila na svoj visual album 2013. godine.
 

https://youtube.com/watch?v=LXXQLa-5n5w%3Frel%3D0%26showinfo%3D0


Kajli Minog još uvek ne može da prežali što je propustila pesmu „Toxic“ koja je prvobitno bila namenjena njoj ali je završila na albumu Britni Spirs – „In the zone“
„To je kao riba koja vam pobegne sa udice…“ – izjavila je Kajli povodom pomenute pesme koja je Spirsovoj donela Grammy nagradu.
 

https://youtube.com/watch?v=LOZuxwVk7TU%3Frel%3D0%26showinfo%3D0



Iako u muzučkoj industriji nikada nisu ozbiljno shvatali Paris Hilton, atraktivnoj bogatašici su se nudili ozbiljni muzički proucenti. Pesma koja je prvobitno bila namenjena njoj je „Don’t cha“. Pesma je dugo bila u vlasništvu Paris Hilton ali je bez ikakvog objašnjena i sa novim aranžmanom završila na prvom albumu, kao vodeći singl nekada popularne ženske grupe Pussycat Dolls.
 

https://youtube.com/watch?v=YNSxNsr4wmA%3Frel%3D0%26showinfo%3D0


Majkl Džekson je imao veliki uticaj na početak solo karijere  Džastina Timberlejka što je ne toliko poznata činjenica. Kralj Popa je bio idol bivšem pevaču grupe N Sync ali osim toga Majkl se odrekao par svojih pesama koje je namenio za album „Invincible“ i poklonio Džastinu za njegov album prvenac. Među tim pesmama nalazi se i hit „Rock your body“. 
 

https://youtube.com/watch?v=TSVHoHyErBQ%3Frel%3D0%26showinfo%3D0


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz