Pretraži

„Ko je moj omiljeni suvozač“: Tamara Milutinović se ne razdvaja od naslednice, pokazala kako malena Emili uživa (FOTO)

Showbiz
1
tamara milutinović
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić postali su ponosni roditelji devojčice početkom septembra 2023. godine.

Tamara je svoju karijeru pauzirala još početkom leta nakon što je sa javnošću podelila lepe vesti o trudnoći i još uvek je u potpunosti skoncentrisana na majčinstvo, te svaki slobodan trenutak provodi posvećena mezimici i njenom odrastanju.

Ona se trenutno o kući i bebi brine potpuno sama, s obzirom na to da Darko boravi u Rusiji, nakon potpisivanja ugovova sa tamnošnjim klubom.

Tamara Milutinović je pre tri meseca posetila supruga sa ćerkicom, što je ujedno njihovoj devojčici bio i prvi let avionom, o čemu je pevačica obavestila pratioce na mrežama.

Ipak, njihov dom je u Beogradu, tako da je Milutinovićeva u srpskoj prestonici prepuštena sama sebi. Čini se da joj ove obaveze ne padaju teško, te uspeva sve da postigne sama.

Ona je nedavno podelila kako se ni tokom vožnje ne razdvaja od mezimice uz opis „Šta mislite, ko mi je omiljeni suvozač?“

tamara milutinović
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Danas je Tamara sve raznežila najnovijom fotografijom sa Emili, na kojoj je pokazala kako njena naslednica spava spokojno uz mamu.

tamara milutinović
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Komentari (1)

  1. […] Nedugo nakon venčanja, Tamara je svoju publiku obavestila o njenoj odluci da pauzira svoju karijeru kako bi trudnoću provela u miru i daleko od očiju javnosti. Nakon porođaja, pevačica se u potpunosti posvetila ćerkici Emili, a kako je Darko potpisao ugovor sa jednim fudbalskim klubom u Rusiji, veliki deo obaveza oko bebe je ostao samo na Tamari. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz