Pretraži

Knez otkrio koliko je Ksenijih put do uspeha bio trnovit

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Iako mnogi misle da je ona preko noći postala poznata, Knez je demantovao te priče i objasnio koliko je bio težak i dug njen put da bi danas bila to što jeste.



  • Možda je za vas to kratko vreme, ali ona je od detinjstva u tome. Krenula je od tih dečijih festivala, pa je bila UMS-u i tu je imala svoju prvu grupu. Završila je osnovnu muzičku školu „Vojislav Vučković“, pa je nakon toga učestvovala na Beoviziji sa Anđelom Vujović i Danom Gašić. Bile su najmlađe učesnice Beovizije. Kasnije je bila sa mnom na Evroviziji, pa je radila sa Željkom Joksimovićem dve godine najveće stadione i hale. To je jedan put koji je ona morala da prođe. Ljudi to nisu tako pratili i nisu znali te stvari, ali nije ona od juče krenula pa odmah postala popularna nego se jako mučila – rekao je pevač i otkrio zbog čega se najviše ljuti na Kseniju.

  • Ne ljutim se nikada na nju, osim kad mi se ne javi. Ona to zna. Ja sam na to alergičan. Javi mi se samo da znam gde si i da li si dobro – rekao je Knez za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz