Pretraži

Kloi Kardašijan čeka drugo dete sa košarkašem koji ju je prevario

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Prema pisanju stranih medija, oni će bebu dobiti uz pomoć surogat majke, koja je začeta u novembru prošle godine.  • Možemo da potvrdimo da će Tru dobiti brata ili sestru. Beba je začeta u novembru, a Kloi je neverovatno zahvalna surogat majci. Molimo vas za privatnost kako bi Kloi mogla da se posveti svojoj porodici – izjava je njene PR službe.

Tristan je Kloi više puta prevario, a početkom godine on je na Insta storiju objavio da je on otac novorođenog sina manekenke Marali Nikols.

Photo: Instagram/khloekardashian

Photo: Instagram/khloekardashian

 

Prethodno su mediji brujali o tome kako Tristan prevario Kardašijanku sa manekenkom Sidni Čejs, koja je u podkastu "No jumper" rekla da je imala aferu sa njim, kao i da nije znala da je on u vezi sa Kloi. Prvi skandal izbio je kada je Kloi saznala da ju je prevario sa Džordin Vud, nekada najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener.

Zbog svega navedenog, mnogi su se pitali da li su njih dvoje ponovo zajedno. Međutim, kako navode mediji, oni se nisu pomirili, pa čak ni razgovarali od decembra prošle godine (kada se desila prevara), osim o stvarima vezanim za Tru, odnosno o staranju njihove ćerke.

Iako sada nisu zajedno oni ćenavodno  voditi računa kako o ćerki koju već imaju, ali i o drugom detetu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz