Pretraži

„ČUPALE SMO SE I GREBALE“: O njihovim svađama brujala je javnost, Kortni Kardašijan sada otkrila detalje odnosa sa sestrom (FOTO)

Showbiz
0
kortni kardašijan
Foto: Instagram printscreen/kourtneykardash

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu, Kim Kardašijan, proteklog vikenda proslavila je 43. rođendan, a među prvima su joj čestitke uputile njene sestre Kloi i Kortni Kardašijan, Kendal i Kajli Džener, kao i njena majka Kris Džener.

Ona je okupila svoje najbliže prijatelje i porodicu na intimnoj večeri, a njihove brojne čestitke je podelila na svom Instagram profilu.

Najstarija sestra Kardašijan, Kortni, je trenutno u drugom stanju sa suprugom Trevisom Barkerom, a kako je nedavno imala zdravstvene probleme, bila je prinuđena da prođe kroz operaciju fetusa, te joj je do kraja trudnoće savetovano strogo mirovanje. Ona se zbog toga nije našla na proslavi, ali je svojoj sestri uputila javnu čestitku.

Iako njih dve u poslednje vreme prolaze kroz turbulentan period i brojne svađe, koje smo imali priliku da ispratimo kroz epizode njihovog rijaliti šoa, Kortni je u svojoj čestitki otkrila da je znalo da bude i gore od onoga što smo videli.

„Srećan, srećan rođendan mojoj prvoj sestri, Kim Kardašijan! Hvala za sve one godine tokom kojih sam ti šefovala i što si zapravo slušala moje lude ideje. Ljudi misle da su svađe koje su videli na tv-u loše, a šta bi bilo da su svedoci čupanja i grebanja u srednjoj školi“, otkrila je.

„Radosti sestrinstva. Volim te uvek i zauvek. Neka ti Bog blagoslovi ovu godinu ljubavlju, srećom i neprestanom radošću“, dodala je Kortni.

kortni kardašijan
Foto: Instagram printscreen/kourtneykardash

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz