Pretraži

KIM KARDAŠIJAN ŠOKIRALA PROMENOM: Rijaliti zvezda sada izgleda potpuno drugačije, o njenom novom izgledu bruje mreže (FOTO)

Showbiz
1
kim kardašijan
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je zasijala pre tri dana u Los Anđelsu na svečanosti GQ’s Men of the Year gde je sve oduševila stajlingom, ali i svojom novom frizurom.

Kim se našla na naslovnoj strani ovoga magazina i to izdanja posvećenog muškarcu godine.

Ona se na crvenom tepihu pojavila sa kosom boje peska, kojom je zamenila svoju crnu kosu. Kim je i ranije bila plava, ali sada nije u pitanju čisto plava nijansa, jer se vidi naznake crnih pramenova. Ona je pored boje promenila i frizuru koja je sada bila ravno isfenirana.

kim kardašijan
Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova promena slavne rijaliti zvezde nije mogla da prođe nezapaženo, a osim novom frizurom, ona je izdominirala i odevnom kombinacijom. Ona se za ovu priliku odlučila za haljinu od prevrnute kože u braon boji. Haljina je bila golih leđa, a oko vrata se vezivala zlatnim lancima. Pažnju su privukli i metalni detalji na leđima sa njenim inicijalima.

Što se tiče šminke, ona se odlučila za neutralne tonove i mejkap u boji kože, a nokti su joj bili u bordo boji.

Ova promena je kod mnogih izazvala pozitivne komentare, a ono što su pored kose svi primetili jeste njena vitka figura, oko koje se Kim očigledano poprilično trudi.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz