Pretraži

Kim Kardašijan progovorila o razvodu i otkrila kako je deci saopštila važne vesti

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Razvod nije bio nimalo lak, već su ga pratile i brojne neprijatne situacije, medijska prepucavanja, dogovori i pregovori, a kako je sve to uticalo na njihovo četvoro dece objasnila je Kim.

Ona je najpre istakla da je bez ikakvog ustručavanja deci objasnila da je brak sa njihovim ocem bio u krizi i da je najbolje rešenje bio razvod. 



– Želite biti veći čovek, a ponekad je to teško. Uvek sam Kanjea podržavala u govorenju istine – rekla je Kardašijanka u intervjuu za Good Morning, America.

Kanje je u više navrta uputio prozivke Kim putem Instagrama, gde je otkrivao detalje o deci, braku i njihovim privatnim problemima što Kim nikako nije želela da se sazna. 

Iskrena sam i otvorena s njima. Mlađi ne razumeju toliko, ali što se tiče starijih, oni sve znaju. Morate biti tu za njih. Bez obzira na sve, čak i uz suludi život koji vodimo, morate imati iskren dijalog s decom – objasnila je Kardašijanova.

Dodala je da se s bivšim suprugom čuje svakog dana zbog dece, te da će Kanjea bez obzira na sve, zauvek smatrati porodicom.

Podsetimo, Kanje nje nedavno dobio suspenziju sa Instagrama zbog kršenja politike platforme protiv govora mržnje, maltretiranja i uznemiravanja. Za to vreme Kim je objavila i prvu fotografiju sa novim dečkom Pitom Dejvidsonom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz