Pretraži

Kim Kardašijan pokazala šta joj se nalazi u frižideru, pa razbesnela fanove (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan je pre par meseci pokrenula raspravu na društvenim mrežama kada je pokazala kako je uredila dom u minimalističkom stilu, što se mnogima nije dopalo.

——————– Sponsored ——————–

Međutim, čini se da je Kim rešila da sve u njenoj kući bude svedeno na minimum, pa je tako razbesnela pratioce kada je na nekoliko fotografija pokazala šta se nalazi u njenom frižideru.

Ono što se mnogima nije dopalo jeste činjenica da se u starletinom frižideru nalaze samo flašice vode i mleko, a ne hrana, te je frižider poluprazan.

Pratioci su napali Kim i u komentarima joj pisali da nije u redu da nema hrane u frižideru, a ima četvoro dece u kući, pa ako se ona izglednjuje ne treba to i deci da radi.

Nakon rasprave koju je njena fotka izazvala, Kim je rešila da odgovori hejterima i pokaže kako zaista izgleda njen frižider koji je zapravo soba.

  • Videla sam gomilu komentara od ljudi koji se pitaju kako hranim svoje četvoro dece i pošto toliko želite da saznate evo uvida u moj glavni frižider – rekla je Kim u videu koji je snimila za Instagram.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz