Pretraži

Kim Kardašijan i Kanje Vest tuže svog bivšeg telohranitelja, evo zbog čega

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i njen suprug, muzičar Kanje Vest, su zapretili svom bivšem telohranitelju višemilionskom tužbom, prenose strani mediji.

Oni tvrde da je Stiv Stanulis davao "lažne i klevetničke" izjave o slavnom reperu i da je time prekršio ugovor o poverljivosti.



Stanulis kojeg je, kako se navodi, reper otpustio 2016. godine, izjavio je da su mu data "smešna pravila" kojih se morao pridržavati i da je Kanje Vest "jedna od najneprijatnijih osoba sa kojima je morao da sarađuje tokom svoje karijere".

Slavni muzičar je od telohranitelja očekivao da mu se ne približava i da uvek bude udaljen najmanje deset koraka. Takođe, Kanje Vest bi dobijao napade besa ako bi ga Stanilus zaklanjao dok su oko njih paparaci.

Stanilus se oglasio na Instagramu odmah nakon podkasta u kojem je pričao o poznatom reperu i u svojoj izjavi naglasio da je sve izvučeno iz konteksta, da muzičara smatra jednom od najvrednijih osoba koje je upoznao i da ne oseća ništa osim poštovanja, kako prema reperu, tako i prema njegovoj ženi Kim Kardašijan.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz