Pretraži

KIKA JE DOBIJALA PRETNJE PRED SMRT? Nataša Đukić otkrila nove detalje o tragediji

Showbiz
0
Photo: Instagram/enaluna

Iako je obdukcionim nalazom utvrđeno da je preminula usred trovanja opojnom drogom MDMA i bromazepamom, Nataša smatra da njena ćerka nikada nije konzumirala opijate.Na dan godišnjice Nataša je želela da javno objavi video u kom će otkriti nove detalje, ali je od toga odustala. Sada je ispričala i zašto.

Dok sam se vozila autobusom, prišao mi je nepoznati momak i pitao me da li sam ja Kikina majka. Rekao mi je da je veče pre Kikine smrti video moju ćerku u blizini Obilićevog venca sa dva momka. Jedan je bio visok i mršav, a drugi mali i nabijen. Prema njegovim rečima, nizak dečko je rekao Kiki: „Mrtva si.“ – priča Nataša za Alo i nastavlja:

Kada sam to čula, zamolila sam ga da ga snimim. Obećala sam mu da će biti zaštićen, nikada ne bih odala njegov identitet. Blurovala bih mu lice, izmenila boju glasa… Želela sam da on kaže šta je video jer nije isto kada ja prepričam i kada to kaže ipak nego drugi. On mi nije dao svoj kontakt telefon, uzeo je moj broj i obećao je da će mi se javiti. Međutim, verovatno se uplašio i nikada me nije pozvao – otkrila je majka preminule jutjuberke, koja ističe da se neće zaustaviti dok ne sazna pravu istinu o pogibiji svoje ćerke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz