Pretraži

KIJA JE GORA ZORANE: Poznati novinar osudio Kiju Kockar i rijaliti mašineriju koja ju je stvorila, pa je uporedio sa Zorannah (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kijakockar/zorannah

Teša je istakao da je, po njegovom mišljenju, Kija gora od Zorane, pa je otkrio zbog čega tako misli.

Ipak, Zorana je stvorila samu sebe. Nemam ja kakvo mišljenje o Zorani niti mislim da je to super fenomen. Ali sama je to kačila na Youtube-u, privlačila pažnju. Nisu je ne znam koliko gurali mediji – rekao je on.

Novinar je objasnio kako je nastao fenomen Kije Kockar. 

– Kija Kockar je proizvod mašinerije Željka Mitrovića, i to plod scenarija koji su on i njegova žena smislili. Meni je ta pojava Kije Kockar groteskna na više nivoa. Prvo mi je groteskno što se promoviše ta slika žene od 40 godina. Ona je kao nešto hrabra, razvodi se, zvezda je. Onda mi je groteskna cela slika, to što se od nečijeg privatnog života pravi rijaliti, od njenog razvoda. Ona je kao slobodna, malo je sa ovim, malo sa onim. Apsolutno osuđujem tu Kiju Kockar i celu tu mašineru Željka Mitrovića. Mislim da je to katastrofa što se ljudi identifikuju sa tim. Ne mislim da tu ima ičega pozitivnog – kazao je Teša.

Kada je reč o Zorani, Tešanović je zaključio da je ona sama zaslužna za sve što je postigla u životu.

O Zorani možeš da misliš ovo ili ono, ali je ona žena sama sebe stvorila. Mada ne mislim da su u Zoraninoj knjizi mogli da pročitaju bilo šta. Ne mogu da kažem da je to pozitivan društveni fenomen – priznao je on, pa se ponovo nadovezao na Kiju.

– Ali u ovoj Kiji Kockar stvarno vidim veliko zlo. Mislim da ono nije ni pisala svoju knjigu, to je neko njoj pisao – izjavio je on.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz