Pretraži

KEVIN KOSTNER SNIMLJEN SA NOVOM, 19 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Njegova bivša supruga burno odreagovala, nije joj svejedno!

Showbiz
0
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Kevin Kostner pre samo tri meseca razveo se od svoje bivše supruge, a sada je već uslikan sa novom, i to 19 godina mlađom devojkom.

Razvod glumca Kevina Kostnera i njegove tadašnje supruge Kristin Baumgartner zatresla je Holivud i privukla veliku pažnju javnosti. Naime, Kevin je tvrdio da je njegova bivša supruga postala toliko nerazumna da je povela „nemilosrdni džihad“ protiv njega, kao i da joj njen novi dečko daje hiljadu dolara.

Iako je okončan nagodbom, ovaj raskid je podigao veliku buru, a sada je glumac uslikan sa novom devojkom, pevačicom Džuli Kličer. Iako kako su izvori otkrili veza još nije ozbilja, njegova bivša supruga je ipak rekla svoje.

Kristen Baumgartner nije baš najzadovoljnija time što je njen muž tako brzo počeo da se viđa sa novom devojkom, ali kako je rekla jednoj prijateljici, misli da je „moglo da bude i gore“.

– Poslednja stvar koju želi jeste da se pojavi neka klinka željna slave i glumi mamu njihovoj deci Džul ima sina, ima svoj život i ne juri za parama – rekla je Kristenina prijateljica.

Slike na kojima glumac grli pevačicu izazvale su mnogobrojne komentare i reakcije, a Kristen misli da Kostner ipak nije trebalo to da učini tako očigledno.

– Kristin je rekla da nije iznenađena što je Kevin tako brzo krenuo dalje, ali nije trebalo da to učiniti tako očiglednim (misli se na fotografije i zagrljaje). Srećna je zbog njega, ali ipak nije dobar osećaj videti bivšeg sa nekim novim – otkrila je njena prijateljica.

Baumgartner smatra i da je Džul skromna osoba što joj se dopada, piše Daily mail.

Glumac je sa  novom devojkom pre nekoliko dana uslikan na egzotičnoj lokaciji, gde je boravio povodom humanitarne akcije organizacije Inspiring Children Foundation koju je ona osnovala.

– Definitivno se nešto dešavalo. Koketirali su, a kada su bili zajedno, bilo je kao da su oboje jednostavno blistali. Pokušavali su da budu diskretni, ali svako ko ih je video zajedno, primetio je da tu nečeg ima – ispričali su izvori.

Džul je pomenula Kevina Kostnera na društvenim mrežama, a sa ovom holivudskom zvezdom provela je nedelju dana na Karibima.

– Neverovatno vreme, a koristim ga da se opustim, odmorim i igram sa svojim sinom! Kevin Kostner je bio ljubazan da bude mentor našoj deci ove godine – napisala je.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz