Pretraži

Kejt Midlton ne može više: Nakon prvog pojavljivanja bolesne princeze, iz Bakingemske palate stižu loše vesti

Showbiz
0
Kejt Midlton
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najnovije vesti iz Bakingemske palate vezane za stanje omiljene princeze Kejt Midlton otkrivaju da njena borba sa bolešću i dalje traje.

Pre dve nedelje svet je imao priliku da po prvi put vidi princezu Kejt nakon nekoliko meseci odsustva usled bolesti. Ona se potpuno povukla sa dužnosti nakon operacije abdomena krajem prošle godine, a nakon što se duže vreme nije pojavila, javnost je počela sa vršenjem pritiska na kraljevsku porodicu uplašeni za njeno zdravlje.

Nakon nedelja tišine, sama Kejt se oglasila i u emotivnom video klipu otkrila da joj je dijagnostikovan rak u ranoj fazi, te da je odlučila da se podvrgne preventivnim hemoterapijama kako bi sprečila njegovo širenje.

Na nedavno održanom događaju, Trooping the Colors, Kejt se pojavila u klasičnoj beloj kombinaciji i pored toga što se njen izgled drastično promenio, ona je ispoštovala svoje dužnosti i pozdravila narod sa terase Bakingemske palate.

Credit: i-Images / Eyevine / Profimedia

Međutim, ona po svemu sudeći neće nastaviti sa svojim uobičajnim poslovima koje podržava njena titula s obzirom na to da se neće pridružiti drugim članovima porodice na putu za Škotsku.

Princ Vilijam, kralj Čarls i drugi članovi kraljevske porodice putuju sledeće nedelje u Škotsku na godišnju proslavu Holirudske nedelje, poznate kao Kraljevska nedelja.

Princeza od Velsa neće prisustvovati ovom događaju zbog nastavka svoje terapije, otkriva izvor.

Govoreći o putovanju za GB Nevs, kraljevski stručnjak Kameron Voker je rekao: „Kraljevska porodica ide u Edinburg na svoju tradicionalnu nedelju. Biće tradicionalna ceremonija i velika ceremonija u katedrali Saint Giles, kojoj će, kako se očekuje, prisustvovati članovi kraljevske porodice.’

Kameron je rekao da „nisu sigurni“ da li će se princeza Kejt pridružiti kraljevskoj porodici u Škotskoj, objašnjavajući: „Još nismo sigurni za princezu od Velsa, ali se približava letnji raspust koji će tradicionalno provesti u zamku Balmoral“.

Kameron je takođe napomenuo da je ove godine „prva godina“ da su članovi javnosti mogli da posete Balmoral Estate i vide unutrašnjost istorijskog zamka.

Voditelj je tada prokomentarisao da kraljevska porodica nikada ne dobija miran boravak u Balmoralu, jer se uvek nešto dešava. Tako je podsetio da je tu umrla kraljica Elizabeta.

Kralj će otputovati u Edinburg na proslavu „Holirud Vik-a“, gde će boraviti u „Palati Holirud Hous“. Monarh, dok je tamo, ‘može da imenuje novog premijera’, navodi se.

Međutim, lekari i dalje prate kraljevo zdravlje koji se takođe leči od raka, pa se veruje da je moguće da monarh možda „nije dovoljno dobro“ da se vrati u London da imenuje novog britanskog lidera nakon izbora.

Voker je istakao da će tradicionalno putovanje biti „prekinuto“ ako kralj Čarls bude u mogućnosti da putuje zbog svog zdravlja

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz