Pretraži

KAŽU DA JE BOLJA OD COBIJA: Evo ko je Ena!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ kappyhid

Ena nam je otkrila da trenutno radi na svom prvom mini albumu, a upravo prva numera sa istog ju je ubacila na Trending listu najslušanijih na Youtube-u i omogućila masi da čuje za nju.

  • Izašle su četiri pesme. Počelo je sa ,,Tvojom ulicom". Album je trebalo da izađe samo na striming platformama, ali smo odlučili da snimimo spot za svaku pesmu. Uskoro izlaze ,,Domine", to će napolje uskoro i ,,Požuda". Za mesec, do dva dana će sve biti izbačeno. EP se zove Impulsi – rekla nam je ona ekskluzivno, pa otkrila simboliku ovog značenja. 

  • Svaka pesma je kao neki moj impuls, koji nisam mogla da kontrolišem, bilo da je u pitanju ljubav ili život. 

Mlada umetnica je jedna od retkih koja za sada ispod svojih numera na Youtubeu i na društvenim mrežama ima samo pozitivne komentare publike, a često je i upoređuju sa Henijem, te kažu da su njih dvoje bolji i od legendarnog Cobija, a nama je otkrila koliko joj znače ovakvi komentari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena (@kappyhid)

 

  • Jako mi je drago jer Henny ima mnogo dobre pesme. Njegovu pesmu ,,U BG-u" sam slušala nedelju dana na repeat-u, nedavno smo se i zapratili. Mislim da je to skroz OK, jer su to kvalitetne pesme, a pregledi ne diktiraju kvalitet. Mislim da ima previše kvalitetnih pesama koje nemaju puno pregleda, jer je to za određenu publiku. To nije neki mainstream, a pregledi će doći vremenom jer je kvalitetna muzika – iskrena je bila ona, te dodala koliko joj sada znače isti, ali i sama Trending lista na YT. 

  • Donekle je sve to bitno jer želim da izgradim karijeru, ali isto tako mi je na prvom mestu da napišem kvalitetnu pesmu sa kvalitetnim melodijama. Sve ostalo će doći samo. Verujem u sebe i znam da pišem dobre pesme i da dobro pevam. Ne brinem se, nije mi to toliko bitno. 

Ono što gotovo niko od njene publike ne zna, jeste činjenica da se Ena u prošlosti, dok je živela u Kanadi, bavila profesionalnim tenisom, ali je u nekom trenutku odustala zbog povrede, a prelomni trenutak kada je odlučila da se fokusira na muziku jeste kada je shvatila sa kakvom ekipom može da gradi svoju karijeru. 

  • Prelomni trenutak je bio definitivno kada sam počela sa Parabelumom da radim. Do saradnje je došlo tako što sam okačila neki kaver na Instagram, pa me je Đaks, reper iz tog labela kontaktirao da mu otpevam refren na pesmi ,,Otisak". Poslala sam mu demo, rekao mi je da je ovo super. Sa tim se usaglasio i Brut, koji je tražio da otpevam još neke demoe, pa sam poslala ,,Šta ću ti ja", tada sam imala samo demo. Usaglasili su se oni da je super i pozvali me da dođem odmah sutradan do Beograda, a ostalo je istorija – rekla je ona i otkrila da li se ikada pokajala zbog ovoga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena (@kappyhid)

 

  • Nimalo se nisam pokajala. To jednostavno njie bilo za mene, a nisam bila dosta zrela da prihvatim. Kada radiš nešto ceo život, bojiš se da prestaneš jer ne znaš šta te čeka. Na kraju sam skupila hrabrost i rekla da ne želim to više da radim i da to nije za mene.

Za svoje pesme kaže da su mračne, jer uglavnom preovlađuje seta u njima, ali ne krije da su neke od njih i autobiografske.

  • Neke jesu autobiografske, ali uglavnom nisu. To kažu zato što uglavnom pišem ljubavne pesme, a ja nikada nisam bila u dugoj ljubavnom vezi, niti sam imala problema sa tim. Ja uđem u ulogu i glumim da sam ta osoba i razmišljam o čemu bi ta osoba razmišljala, kako bi se ponašala… Uglavnom tako pišem pesme, a takođe i jako volim da glumim, pa onda izađem iz okvira i uđem u neki drugi svet. Ovo mi je kao terapija, jer ostavim svoje probleme sa strane i radim nešto skroz drugačije – otkrila je ona i obelodanila odakle crpi i inspiraciju. 

  • Ja to jako volim. Bukvalno mi ne treba neka dodatna energija, to sam ja i to mi je sve. To mi je jako velika terapija, da slušam, da pišem. Mogu to da radim 24/7 i jako me to radi kada sam tri dana u studiju, pa onda idem da snimim spot. Jako sam dinamična osoba i ne volim rutinu. Uvek imam energije za sve kada je u pitanju muzika – zaključila je Ena. 

 

Screenshot: Youtube

Screenshot: Youtube

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz