Pretraži

KAŽE DA IMA I DOKAZE ZA TO: Kim Kardašijan tvrdi da je Psalm reinkarnacija njenog oca (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Poznato je da je Kim Kardašijan nekoliko puta bila kod medijuma i vidovnjaka, te je očigledno da veruje u njih. Ona i njene sestre su nekoliko puta i bile gosti u emisijama poznatih medijuma, a Kim sada tvrdi kako su joj oni potvrdili da je njen sin Psalm reinkarnacija njenog oca.

——————– Sponsored ——————–

– Moj osmomesečni sin Psalm je verovatno najsrećnija beba na planeti. On se uvek smeje i uvek je srećan. U emisiji Kardašijans smo prikazali naš boravak na Baliju, pa su obožavatelji sigurno videli kada mi je prišla slepa žena medijum. Ona me je uhvatila za ruku i rekla mi da ću imati još jednog sina koji će biti reinkarnacija mog oca Roberta – rekla je jednom Kim.



Zatim je dodala da i dadilja njenog sina imala slično iskustvo.

  • Morala sam hitno da odem van grada i zaista mi je bila potrebna dadilja koja će ga pričuvati. Međutim, ona je morala da ide na jednu proslavu i nije mogla da ga pričuva. Rekla sam joj da može i njega da povede bez problema, ako joj to ne smeta. Zaista mi je bila potrebna pomoć, pa je ona pristala i odvela ga sa sobom. Na toj zabavi joj je prišla žena i pitala je li to njena beba, na što je ona dogovorila da nije. Zatim je žena zamolila da prenese majci deteta da je njen sin reinkarnacija jednog člana njene porodice – ispričala je.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Found this old pic in my phone from a few months ago. They are getting so big 😭

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 9, 2020 at 10:49am PST

Kim je otkrila da njoj i njenog porodici nije bio potreban medijum kako bi potvrdila ovu informaciju, jer su svi osetili povezanost, kao i da nije verovala u reinkarnaciju dok nije obratila pažnju na sličnosti svog sina i oca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best dad ever! 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 2, 2019 at 1:46pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz