Pretraži

Kaja Ostojić odredila datum svog četvrtog venčanja: Mnogi smatraju ovaj dan maleroznim, a evo kako pevačica komentariše sujeverje

Showbiz
0

Popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić otkrila tačan datum svog četvrtog venčanja, pa priznala da će se sve odigrati na dan koji mnogi smatraju maleroznim.

Pevačica Katarina Ostojić nedavno se verila sa izvesnim Milošem Čujevićem, a sada je napokon poznat tačan datum njihovog venčanja.

Naime, izvor blizak paru je nedavno otkrio kako pevačica planira da se uda u crnom, a potom je rekao kako je odabran i datum za svadbu i da će to navodno biti petak 13.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

„Kaja i njen verenik Miloš dugo su razmišljali o datumu venčanja i imali su nekoliko opcija, a onda su odlučili da baš petak 13. bude njihov srećan dan, a ne malerozan, kako u narodu vlada mišljenje. Osim što će biti jedini par u istoriji koji se venčao toga dana, razlikovaće se od ostalih mladenaca i po garderobi. Naime, poznato je da se mlade udaju u beloj venčanici, a Kaja se odlučila za crnu toaletu“, istakao je izvor, pa dodao:

„Miloš i Kaja su želeli da toga dana i sve zvanice budu u crnom, ali su se onda predomislili jer ne nameravaju da ikoga obavezuju da se oblači po njihovoj zamisli. Svako od gostiju će imati slobodu da na venčanje dođe odeven po svom ukusu, ali će zato dekoracija takođe biti u crnoj boji. Tepih po kome će koračati, sto, stolice, cveće, baloni i sveće biće crni“, ispričao je izvor, koji je otkrio da je Ostojićeva organizaciju venčanja poverila jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)


„Postoji tačan protokol i za dolazak zvanica, kao i ko će gde da sedi, gde će stajati kupola i sto za matičara, koji će obaviti čin građanskog venčanja… Mladenci su se umesto za bend odlučili za di-džeja, koji će puštati muziku do ranih jutarnjih sati, budući da će svadbeno veselje početi u ranim večernjim satima. Mesto održavanja svadbe Kaja i Miloš drže u najstrožoj tajnosti, tako da ni zvanice ne znaju gde će se odviti. Organizovali su prevoz za sve goste, pa će ih vozači odvesti tačno gde treba“, ispričao je izvor za „Informer“, a onda je i pevačica potvrdila da će se venčanje desiti na dan koji je u narodu poznat kao malerozan.

„Tačno je da se udajem u petak 13. jer ni moj verenik Miloš ni ja nismo sujeverni. Želimo da dokažemo da je moguće da taj dan bude najsrećniji, ne samo nama već i svim našim dragim ljudima koji će proslavljati našu ljubav“, rekla je ona za „Informer“.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Podsetimo se, pre nekoliko meseci Kaja je iznenadila sve fanove kada je na društvenim mrežama objavila da se verila. S obzirom na to da je nakon svoje poslednje veze sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, vešto krila svoj privatni život od javnosti, ova vest je bila iznenađenje za sve.

Ubrzo su mediji otkrili da se radi o izvesnom Milošu Čujeviću iz Beograda, a i sama Kaja je ubrzo počela da objavljuje romantične fotografije sa izabranikom.

Nakon objave da će po četvrti put stati na ludi kamen Katarina je počela fanovima sve češće da otkriva detalje svog odnosa sa verenikom, ne skrivajući svoju ljubav.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz