Pretraži

KARMA JE ČUDO: Kloi Kardašijan javno priznala da je preotela dečka trudnici, evo kako se opravdala

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Kloi Kardašijan otvorila je dušu pred fanovima i otkrila da je bila ljubavnica Tristana Tompsona dok je on bio u vezi sa Džordan Krejg koja je čekala bebu sa njim.

——————– Sponsored ——————–

Ona je tu vest objavila na Instagramu i detaljno pratiocima objasnila svoju situaciju.

  • Moja istina je da sam upoznala Tristana zato što je on odlučio da izađe sa mnom na sastanak na slepo. Zajednički prijatelj nam je to namestio. Nakon što smo se videli nekoliko puta Tristan je rekao da ima bivšu partnerku koja je trudna. Nisam bila voljna da nastavimo da izlazimo ili započinjemo vezu. Međutim, on me je molio da mu dam šansu i objašnjavao je da je sa njom završio mnogo pre nego što me je uopšte upoznao. Pričala sam sa njegovim najbližim prijateljima. Pokazao mi je čak i fizičke dokaze (prepisku između njih dvoje) i preda mnom razgovarao sa advokatom kako bi mi dokazao kako stvari stoje. Njegov najbolji prijatelj, kolege, pa čak i njegova majka rekli su mi da su on i njegova bivša raskinuli pre našeg upoznavanja. To je moja istina. Istina u koju sam verovala. Ako iz bilo kog razloga to nije činjenica, meni je neopisivo i apsolutno žao što su me Tristan i njegovi bližnji lagali oko takve stvari. Iskreno, iz dubine moje duše – žao mi je! Izvinjavam se ako sam tim putem uzrokovala bilo kakvu bol. Nema žene koja zaslužuje da prođe kroz nešto tako. Ovo je moja istina – napisala je Kloi.


Podsetimo, Tristan je prevario Kloi pred sam porođaj, ali i posle njega. Nije bio uz nju u najbitnijim trenucima, već je slobodno vreme provodio u klubovima gde je flertovao sa drugim devojkama.

Starleta mu je oprostila neverstvo, ali kada ju je prevario sa Džordan Vuds, najboljom drugaricom Kajli Džener, rešila je da stavi tačku na ljubav.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz