Pretraži

Karleušina ćerka izazvala pravu pometnju ovim postupkom!

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Naime, Atina Tošić je izbrisala sve svoje fotografije sa pomenute društvene mreže i time izazvala lavinu komentara. 

Od kada se pojavila na društvenim mrežama izazivala je pravu lavinu komentara, a sada je sve svoje fanove bacila u rebus poslednjim postupkom. 



Na pomenutoj društvenoj mreži je već prati oko 130 hiljada ljudi. Njene objave do sada su oduševljavale njene vršnjakinje, a ona je važila za vodeću trendseterku za svoju generaciju, a onda je usledio gest koji je iznenadio njene pratioce.

Naime, ona je pokazala da je već od malih nogu izuzteno talentovana za "show biz", a talenat za medijsku pažnju, nasledila je od svoje majke Jelene, čiji se svaki postupak na društvenim mrežama komentariše.

Atina je ovog puta, s početkom nove školske godine, ali i modne sezone obrisala sve fotografije nastale tokom leta za nama. Čak i fotografije rođendanskog putovanja u Pariz nestale su sa njenog "Instagrama". 

Ovaj potez iznenadio je njene pratioce, jer su objave Jelenine ćerke brojale hiljade lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara.

Zašto je Atina Tošić objave obrisala javnosti nije poznato, a mnogi su ubeđeni da sprema novi sadržaj za svoje fanove, pa da se stare fotke ne uklapaju u koncept. 

 

Screenshot: Instagram/atiinatosic

Screenshot: Instagram/atiinatosic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz