Pretraži

Karleuša žestoko osudila ubijanje životinja! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Pre nekoliko dana pevačica je kritikovala glumca Vuka Kostića zbog fotografije na kojoj je pozirao sa puškom i ulovljenom divljači rekavši da svako kome je lov hobi nema empatiju prema drugom živom biću i da je slikanje sa lešom životinje zastrašujuć i za hospitalizaciju.
 Sada su se na tapetu našli glumci Miloš Biković i Bane Tomašević iz istih razloga.

  • Znači vole prirodu i vole da ubijaju životinje. Glumci, fantastično glumite da volite prirodu! Skoro da smo vam poverovali, za Oskara, ali onog koji se dodeljuje u psihijatrijskoj ustanovi. Jer ljubav i ubijanje nikako ne idu zajedno – napisala je Karleuša, pa ubrzo obrisala.

    Nedugo zatim je rešila i da odgovori Lovačkom savezu Srbije i žestoko osudila ubijanje životinja.

    – Ubice se ponose što su ubice i još pozivaju ljude da postavljaju slike ubijenih životinja i da se time hvale! Srbija mora da stane na put ubicama koji u svojim krvavim i morbidnim nagonima ne vide ništa loše! Svi koji vole životinje i svi koji ne žele da gledaju kako se životinje ubijaju i njihove slike kače po društvenim mrežama, moraju da osude ovakve bolesne i sramne "organizacije"! Divlje životinje ne služe za ubijanje! one su blago Srbije! Lov nije sport jer u ubijanju nema fer pleja! Životinje ne žele da učestvuju u njihovom lovačkom "sportu"! A ako iko ima dobar uticaj na javnost i omladinu-to sam ja, koja otvoreno govori istinu i ono što misli cela Srbija! Osuditi ubijanje nije ni blud ni nemoral! Za poziv protiv ubica ne treba da budem stručna! Dovoljno je da imam dobro i veliko srce! A što se tiče njihove lovačke "armije", kako navode, koja broji 85.000 ubica, ja iza sebe imam milione dobrih ljudi koji me prate i podržavaju! Pa da vidimo čija je armija jača – navela je JK.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz