Pretraži

KAO VRŠNJAKINJE: Kaja Ostojić u društvu svoje ćerke koja ima 19 godina (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Njih dve su uživale u bašti jednog kafića u Francuskoj, a mnogi su se pitali ko je od njih dve majka, a ko ćerka s obzirom na to da prema komentarima pratilaca izgledaju kao dve drugarice.

  • Zenica oka mog. Ponosna sam na sve što si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima što je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama – napisala je pevačica u opisu slike.


Podsetimo, Kaja je sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem uplovila u vezu u četvrtom razredu gimnazije, a sa 18 godina je ostala u drugom stanju, pa je školu vanredno završila. Njeni roditelji nisu podržavali vezu sa Nikolom jer im nije bilo pravo to što njihova ćerka nije završila školu i što je veoma mlada ostala trudna. Kaja je raskinula sa Nikolom kada je njihova naslednica Nikolina imala šest meseci i preselila se kod roditelja u Novi Sad.

Nakon Nikole, Kaja je bila u braku sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa di-džejem Džuniorom Džekom. Trenutno uživa u ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz