Pretraži

KAO DA SU JUČE IZBACILI POSLEDNJI HIT: Vlada Matović priznao da ga stalno zaustavljaju na ulici zbog Elitnih odreda

Showbiz
0
Photo:idjtv

Vlada je veoma ponosan na saradnju sa Reljom Popovićem, a posle 5 godina od raspada grupe priznao je da ga svakodnevno fanovi pitaju za "Elitne odrede".

  • Svaki dan dobijam pitanja od fanova, svaki dan me sreću na ulici da me pitaju da li ćete, kako ćete i zašto niste. Faktički je to meni svakodnevica – rekao je Vlada za IDJTV.

Vladin PR Luka Dragić je objasnio kako na Relju i Vladu gledaju obožavaoci nakon toliko vremena.

  • Kao da su juče izašli sa poslednjim hitom i sutra već pitaju kada ćete da nastavite da snimate. Po mom mišljenju, ništa se nije promenilo. Prvo što znam po pozivima, drugo što vidim po porukama. Najiskrenije, kao da je prošlo 5 dana od raspada, a ne 5 godina – dodao je on.


Luka je otkrio da je Vlada nastavio da se bavi muzikom, ali daleko od očiju javnosti, te da je spremio nove pesme, kao i album.

  • On ima 10 do 15 pesama, pred ivicom je da li će album objaviti ili neće. Njegova dilema je da li da se vrati muzici. On je pokrenuo privatni biznis – istakao je Luka, a onda je naveo detalje.

  • Tu je bilo barem desetak pesama, od toga nekoliko koje su pravi bengeri, ostalo normalne pesme i par koje su u razradi. On nije odustao, nego ne zna još uvek da li želi da se vrati. Ova situacija je pomerila sve. Mislim da je moguće da se desi da izda veliki album, koji će se zvati "Neobjavljeno", gde će da stavi veliki broj pesama. Biće 12 pesama koje je on uradio u periodu od 2016. do 2019. godine. Numere su malo modernije, tri vrlo slične "Petoj brzini", dve ozbiljne balade i par rep pesama – izjavio je Luka i dodao da Vlada sarađuje sa jakim imenima iz sveta muzike.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz