Pretraži

„KAO DA SMO PLANIRALI“: Luna Đogani otkrila kada joj je termin za porođaj

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Ova vest obradovala je sve članove njihove porodice, a Luna je sada otkrila kako se oseća u prvim danima blagoslovenog stanja.



– Ja sam dosta normalnija kada sam trudna, dosta sam smirenija, sva sam kao cvetić! Kad nisam trudna, malo sam kraljica drame i histerična – pričala je ona u "Amidži šou", pa dodala:

Svi komentarišu kako sam mila, slađa… Mirisi mi smetaju, meso ne jedem ni sada, a nisam ni u prvoj trudnoći, tako sam i saznala da se nešto dešava – poručila je ona.

Iako je još uvek rano za predviđanja kada će biti termin za porođaj, Đoganijeva ističe da će beba stići otprilike u junu.

Ne znamo još tačno, ali verovatno da će biti jun, kao i Mia. Ne znam kako se desilo, kao da smo planirali. Sa Mijom sam saznala 18. oktobra da sam trudna, sada 21. oktobra. I isto je sada šesta nedelja, kao što je bilo sa Mijom – rekla je ona, pa dodala:

Ne znamo šta će biti, još je rano, ali volela bih da imam sina. Znate kako kažu, mamin sin. Naravno, pre svega da je živo i zdravo, ali Mia je pravi tata, samo njega gleda. Imamo neka imena, ali će Marko odlučiti, pošto sam ja odlučila za Miju – zaključila je pevačica i jutjuberka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz