Pretraži

Kanje Vest napao novinarku: Reper se razbesneo zbog jednog pitanja, o njegovom šokantnom potezu bruji svet (FOTO)

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati reper Kanje Vest je ponovo svojim ponašanjem šokirao javnost kada je napao jednu novinarku koja je pokušala da ga intervjuiše, nakon čega joj je oteo telefon i počeo da viče na nju.

Od kada su on i Kim Kardašijan okončali dugogodišnji brak, Kim se posvetila deci, a Kanje je vrlo brzo pronašao utehu u svojoj novoj devojci, Bjanki Sensori. Kanje i njegova nova devojka se često zajdno viđaju u medijima i to u veoma intrigantnim izdanjima. U medijima su se ubrzo pojavili navodi da Bjanka nema pravo na mišljenje i da joj Kanje upravlja životom, naročito nakon glasina da joj je zabranio koriščenje društvenih mreža kako bi izbegao komentare o sebi.

Sada je Kanjea jedna novinarka pokušala da intervjuiše upravo na tu temu, međutim to nije prošlo najsjanije.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, na snimku koji je objavio TMZ se vidi kako žena koja radi kao fotoreporter uputila Kanjeu pitanje vezano za njegovu suprugu pa ga je upitala da li Bjanka uopšte ima pravo na slobodnu volju. Ovo pitanje je očigledno jako razbesnelo Kanjea, pa je reporterki pre nego što je uspela da završi rečenicu, oduzeo telefon iz ruke.

– Nemoj me daviti ​​tim glupim sr*****, ja sam ipak osoba. Jesi li poludela? – oštro joj je odgovorio Kanje i dodao:

Ja sam legenda, ovde sam da podržim Čarlija Vilsona, a vi dolazite da me pitate neke glupe stvari o mojoj ženi.

On je nakon ove scene nastavio da verbalno napada fotoreporterku, pa ju je upitao da li „radi za đavola“. Ono što se takođe čuje jeste kako neki ljdi pokušavaju da smire situaciju.

– Pitali ste me da li moja žena ima slobodnu volju. Zar se takov pitanje odraslom superheroju? Da li je to u redu ili nije? Odgovori na pitanje, ako bi trebalo da ja odgovorim na tvoja pitanja, ti onda odgovori na moja pitanja – nastavio je on, pa je potom novinarki ponudio posao i dvostruku platu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz