Pretraži

Kajli Džener je zvanično najpraćenija žena na Instagramu

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Kako je dostigla tu brojku, Kajli se našla odmah iza fudbalera Kristijana Ronalda, koji broji čak 389 miliona pratilaca.

Instagramov zvanični nalog najpraćeniji na platformi sa 460 miliona.

Screenshot: Instagram/kyliejenner

Screenshot: Instagram/kyliejenner

Ranije je Arijana Grande držala prvu poziciju kao najpraćenija žena na Instagramu. Ona je u februaru 2019. godine Grande prikupila 146,5 miliona pratilaca i tako prestigla Selenu Gomez, koja je imala poziciju najpraćenije pop zvezde.

Nakon pauze od dva meseca, Kajli, koja čeka drugo dete s reperom Travisom Skotom, vratila na Instagram na Badnje veče.Takođe, u novogodišnjoj noći, ona se osvrnula na uspone i padove tokom prošle godine, posebno jer je 2021. godinu obeležio i skandal tokom Trevisovog nastupa, kada je tokom stampeda koji je nastao poginulo 10 ljudi, a na stotine je bilo povređeno.

  • Kako se bliži 2022. razmišljala sam o protekloj godini i blagoslovima koje je donela, ali i bolu koji je nosila. Nikada neću zaboraviti ovu godinu i sve značajne promene koje je unela u moj život. Molim se da ova godina bude ispunjena s puno ljubavi za sve vas i nadam se da će svi ostati sigurni i zdravi – poručila je Dženerova tom prilikom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz