Pretraži

Kajli Džener iskreno o postporođajnoj depresiji

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Naime, milijarderka je javno i potpuno iskreno progovorila o borbi sa postporođajnom depresijom.

  • Prvi put je bilo jako teško, drugi put je bilo lakše podneti. Poručila bih ženama da ne razmišljaju previše i da prožive sve emocije punim plućima – rekla je Kajli.

– Samo želim da kažem da majkama postporođaj nije uopšte lak. Nije lako. Iskustvo ovog puta za mene je mnogo teže nego kada sam rodila ćerku. Nije mi lako ni mentalno ni fizički, jednostavno je ludo – dodala je ona.
 Džener je istakla da je shvatila da je sama sebi stvarala veliki pritisak.

– U redu je da ne budeš dobro. Shvatila sam da sam sama sebi stvarala pritisak. I uvek podsećam sebe da sam rodila dete, prelepog, zdravog dečaka. Moramo da prestanemo da pritiskamo sebe. Ne samo fizički, nego i psihički – otvoreno je progovorila Kajli o problemu sa kojim se mnoge mame susreću.

– Nisam želela da se vratim svom životu, a da ne kažem šta mi se dogodilo, bilo mi je teško i zato sam želela to javno da kažem. Morate da znate da je u redu ne osećati se dobro. Jednom kada sam to shvatila, postalo je lakše. Pravila sam pritisak samoj sebi, ali onda sam počela da podsećam sebe da sam rodila divnog, zdravog dečaka i da moram da prestanem da nabijam sebi taj pritisak da moram biti dobro odmah nakon porođaja, ne toliko fizički, koliko psihički – rekla je Kajli za kraj.

Podsetimo, Kajli je naslednika rodila samo dan nakon što je proslavila rođendan ćerki Stormi, koja je napunila četiri godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz