Pretraži

BILA JE SA NJENIM ZETOM, A SADA SE PONOVO DRUŽE: Kajli Džener po prvi put otkrila detalje odnosa sa Džordin Vuds

Showbiz
0
kajli džener
Foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Kajli Džener je posle više od 4 godine tišine konačno progovorila o odnosu sa nekadašnjom najboljom prijateljicom Džordin Vuds.

Pre 4 godine, 2019., Holivud je brujao o skandalu u porodici Džener-Kardašijan. Naime, Kajlina najbolja drugarica Džordin Vuds je uhvaćena kako se ljubi sa Kloinim tadašnjim partnerom, Tristanom Tompsonom, samo nekoliko meseci nakon što je par dobio svoje prvo dete, ćerkicu Tru.

Ovaj skandal, pored Kloinog života, značajno je uticao i na Kajli koja je bila najbolja drugarica sa Džordin od detinjstva, a u tom trenutku su i živele zajedno u Kajlinoj vili.

Iako je u jednom trenutku, Kloi oprostila ovu prevaru Tristanu, cela porodica je presekla svaki kontakt sa Džordin. Ili se bar tako mislilo. Naime, dve nekadašnje najbolje drugarice su pre nekoliko meseci viđene kako napuštaju jedan losanđeleski restoran posle zajedničkog ručka, nakon čega su krenule spekulacije da su obnovile svoje druženje.

@kuwtkclips0 Queen fr ✨ #kyliejenner #jordynwoods #foryou #foryou ♬ original sound – 🎧‹𝟹

Sada je Kajli Džener u iskrenom razgovoru sa glumicom Dženifer Lorens otkrila detalje njihovog odnosa, te priznala da nikad zapravo nisu izgubile kontakt.

„Džordin i ja smo s godinama nastavile da održavamo kontakt. Mi bismo se našle u mojoj kući, razgovarale, prošle kroz sva dešavanja. Nikad nismo u potpunosti odsekle jedna drugu i prirodno je došlo do toga da smo jedan dan poželele da odemo na suši i prestanemo da se krijemo“, rekla je Dženerova, a potom dodala da im je u neku ruku incident koji se desio bio i lekcija, jer su do tog trenutka bile praktično nerazdvojne.

„Postoji lekcija u svemu i mislim da je na neki čudan način, sve ispalo kako treba da bude. Toliko smo bile vezane jedan za drugu da mislim da nam je trebalo prostora da izrastemo u ljude kakve smo danas. Trebala mi je ta nezavisnost i to samopuzdanje zato što je ona bila moja sigurna luka jako dugo“, dodala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz