Pretraži

Kaja Ostojić se uselila u novi dom sa verenikom, pa pokazala omiljeni kutak: Samo „sitnice“ u njenom garderoberu predstavljaju pravo bogatstvo! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Kaja Ostojić nedavno se verila po četvrti put, nakon čega se uselila u novi stan sa svojim izabranikom, a samo njen garderober u njihovom novom stanu predstavlja pravo malo bogatstvo.

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Kaja se proslavila brojnim hitovima, ali i turbulentnim ljubavnim životom, o kom je uvek otvoreno pričala za javnost. Pevačica se sada zbog nove romanse ponovo našla u centru pažnje  jer planira svoj četvrti brak.

Ona se nedavno prvi put pojavila u javnosti sa verenikom Milošem Čujovićem, nakon što je samo mesec dana pre toga obelodanila da ponovo uživa u ljubavi, a ubrzo je par otpočeo zajednički život.

„Nezgodno mi je jako za stajlinge, sve mi je po kutijama. Ovo sam kupila kod prijateljice u butiku u Novom Sadu. Brzinski trenutno smišljam sve što treba da obučem za neke nove prilike. Nije prošao period selidbe iako sam se preselila jer i dalje rovarim po kutijama. Trenutno mi se pravi garderober i nisam sve izvadila iz kutija. Živim za trenutak kada će mi sve biti sređeno oko mene. Kada je nered oko mene, onda je i u glavi nered. To sve ide u rok službe“, istakla je pevačica u razgovoru za Blic.pa otkrila kako planira da izgleda njihov zajednički dom.

„Imam celu sobu za garderober, slikaću vam sve i pokazati sa zadovoljstvom. Imam puno stvari i svi su šokirani. Gledam i vrtim iste stvari, ali umem vrlo impulsivno da kupujem.“

Pevačica je takođe na svom Instagram profilu podelila snimak svog garderobera, a kao deo njene kolekcije fanovi su svakako mogli zapaziti komade poznatih brendova kao što su „Christian Dior“, „Louis Vuitton“ i „Chanel“, ali uprkos svemu ona nije želela takom inetrvjua da otkrije koliko novca troši na garderobu.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

„Procenite sami. Skupe su i garderoba i pesma, ne bih o ciframa, ali svega ima tu kod mene.“

Ona je ovom prilikom takođe otkrila i na koji način je njen izabranik prihvatio novu popularnost i pojavljivanje u medijima, s obzirom na to da on nije iz svere javnog života.

„Ne voli on i nije obožavatelj javnih dešavanja, ali smo rešili da probijemo led. Njemu nije prijatno da njegova žena ide sama po ovako nekim dešavanjima, kao da je sama i to volim kod njega. Pored toga volim i njegov zaštitnički stav i posle dugog niza godina ponovo se osećam kao žena, zaista.“

Pevačica je takođe otkrila i da je njihova ljubav nastala iz dugogodišnjeg prijateljstva, kao i kada će da stane na „ludi kamen“.

„Da, naše prijateljstvo je dugo šesnaest godina ali su se sada neke stvari poklopile i sudbina je umešala prste. Međutim, može da se piše da smo šesnaest godina zajedno, neću zameriti. Izvesno je da stanemo na “ludi kamen“, samo još čekamo te neke papirološke pojedinosti da budu gotove tako da će se i to desiti.“

S obzirom da će ovo biti njen četvrti brak, ona je otkrila i kako će izgledati njena odevna kombinacija na dan venčanja.

„Bićemo u crnom to sam sigurna, a što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino.“

Pevačica se za kraj osvranula i na svoje razvode i istakla da je jedini rastanak oko kog je imala problema bio onaj u kom je dobila ćerku koja sada lepotom parira svojoj majci, pa je sada otkrila kako ona reaguje na njenog novog partnera.

„Ćerka reaguje savršeno, super se slažu i ona sa njim i on sa njom, kao i ja sa njegovim sinom. Sve funkcioniše savršeno“, rekla je pevačica za „Blic“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz