Pretraži

„To je skandalozno i nedopustivo!“ Kaja Ostojić otputovala na luksuznu destinaciju, pa ostala zatečena jednom pojavom

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić otputovala je na poznatu lokaciju, pa osim prelepih znamenitosti i uređenih plaža primetila i jedan nedostatak koji je odmah podelila sa fanovima.

Već dugi niz godina pevačica Katarina Kaja Ostojić privlači veliku pažnju medija i fanova što svojim izgledom, što izvanrednim muzičkim talentom i nastupima koje publika obožava i rado posećuje.

Pevačica je veoma aktivna i često nastupa, i premda je predana poslu, kada dođe vreme za odmor ona je tada predana samo uživanju i opuštanju, pa je sada odlučila da je pravo vreme za uživanje i odmor, te je u društvu svoje mame posetila Tursku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Na ovom putovanju ona je prvo svratila u Istanbul odakle je sa svojim fanovima podelila niz fotografija na kojima je pokazala kako uživa u gradu na Bosforu, a ispod jedne na kojoj se videlo kako uživa u jednom kafiću je napisala:

„Tourist breaks edition. Istanbul umara, morale smo praviti pauze“, objasnila je ona.

I premda se joj je i po svemu sudeći u ovom gradu koji bilo veoma lepo, pevačica i njena mama su odlučile da nastave dalje svoju turu po Turskoj, pa je sledeće stanica bio Bodrum.

Ona je i iz ovog grada podelila nekoliko fotografija na kojima se po fotografijama luksuznog smeštaja sa pogledom na more, prelepo uređenim plažama, kao i Chanel radnji moglo videti da uživa u luksuzu. Ipak, uprkos svemu ona nije ostala baš najzadovoljnija uslugom koju je dobila u ovom gradu, pa je odmah sve podelila sa fanovima i istakla svoj oštar sud.

„Je l’ tako mama da treba zabraniti rad u turističkim objektima koji podrazumeva rad sa strankama, ljudima koji nemaju znanje engleskog jezika“, navela je ona, a njena mama je odmah potvrdila Kajin stav.

„Sve super i sve top, ali koliko ljudi ne znaju engleski, to je skandalozno i nedopustivo“, napisala je ona u opisu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz