Pretraži

,,KADA TI NESTANE SNAGE“: Tanja Savić ovom porukom otkrila koliko joj je teško zbog sinova

Showbiz
0
photo:instagram//tanja_savic_private

Tanja je ovog puta na svom Instagram profilu podelila "poruku dana" i pokazala da je jaka uprkos svemu što joj se događa.

– Poruka dana. Kada ti nestane snage i na trenutak pomisliš da bi trebalo odustati, seti se svih onih kojima bi to bilo drago, pomisli na one koji te nisu podržali, zamisli koliko se tek stvari menja kada budeš uspeo, nasmej se i dodaj gas – piše na pevačicinom storiju.



Savićeva još uvek nije otišla po svoju decu u Australiju zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dve nedelje, a kako je istakla, ne postoji drugi način da vrati Maksima i Đorđa jer otac neće da ih vrati u Srbiju. 

– Saznala sam iz medija da je Dušan podneo žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju, kad ste mi prosledili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad decom još uvek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se deca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena – rekla je Tanja ranije za "Telegraf.rs".

Photo: Instagram/tanja_savic_private

Photo: Instagram/tanja_savic_private

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz