Pretraži

KADA ODGOVORIM ISPADNEM MANIJAK: Vuk Mob dobio strašne pretnje, pa sve objavio na Instagramu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Osim poruka, Vuk se obratio svojim pratiocima i objasnio da on ponekad odgovori na pretnje što mu se često obije o glavu kada druga strana to screenshot-uje i postavi na društvene mreže.  • Ovo što ću vam pokazati je klasičan primer idiotizma sa kojim se nosim jako često na nedeljnom nivou i rešio sam da više ne reagujem na glupe provokacije, jer kada odgovorim obično screenshot-uju, izbace na story i ja ispadnem siledžija koji preti "nevinim" ljudima. A ovog gospodina ću da prijavim.

Screenshot: Instagram/iamvukmob

Screenshot: Instagram/iamvukmob

 

Nakon ove objave Vuk je objavio screenshot-ove poruka koje je dobio od jednog muškarca, a u kojima ga je najstrašnije izvređao i pretio mu.

  • A s obzirom da u Srbiji postoje dupli standardi i ja kada odgovorim na ovakve provokacije obično ispadnem manijak, kriminalac itd. Sutra ću kontaktirati policiju da se pozabave ovom interesantnom temom – dodao je reper i objasnio zbog čega ponekad reaguje na ovakve poruke.

Screenshot: Instagram/iamvukmob

Screenshot: Instagram/iamvukmob

 

  • I znate šta još, desi se i meni da puknem i počnem da vređam, psujem i pretim ljudima koji mi pišu ovakve stvari i neki od vas misle da sam ja takva osoba, ali verujte mi, garantujem vam životom da ste na mom mestu vi biste reagovali isto kao i ja, možda čak i gore! Tako da mi nemojte suditi ako se nekada raspoložen probudim, pročitam nešto ovako i reagujem kako inače znam!

Screenshot: Instagram/iamvukmob

Screenshot: Instagram/iamvukmob

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz