Pretraži

„KAD POMISLITE DA JE ON ONAJ PRAVI, A PRINC POSTANE KONJ“: Aleksandra Mladenović nasmejala sve izjavom

Showbiz
0

Neka ode ova teška 2022. godina i sa velikim žarom čekam 2023. Ova mi je bila baš dosta izazovna i mogu slobodno da kažem, jako teška i, jedva čekam da prođe. Bila je teška zbog posla i generalno na sebe mislim, stalno sam bila bolešljiva, mnogo sam radila, a malo sam odmarala – nabrajala je pevačica, prenose mediji, a ona je nastavila o polju ljubavi, kao nikada pre. 



– Pa vi znate šta je moja greška u 2022. godini, tako da nećemo da se ponavljamo, jer mi bude neprijatno. Kada mi Bog pošalje pravog muškarca onda ću da se skrasim i smirim, do tada vredno radim na novim pesmama i novom albumu. Ljubavi trenutno nema ni na vidiku – poručila je Aleksandra, pa dodala da je mnogo toga naučila iz prethodnih veza.

Na pitanje kada će javnosti predstaviti novog partnera, odgovorila je:

To će se znati, ja sam kao i svaka ženska osoba. I sami znate da kada nađete dečka i kažete: „Ovo je pravi, za njega se udajem 100 odsto", na kraju ostane samo konj – nasmejala se ona. 

Nakon raskida sa kolegom Isakom Šabanovićem, Mladenovićeva je otkrila da li bi ponovo bila sa nekim iz istog posla:

To se nikad ne zna, ako je neki muškarac pravi i ako je to to i, ako se poklopi na kraju. Bitno mi je da je dobar čovek i da se mi razumemo – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz