Pretraži

„KAD ĆE BEBA?“: Katarina Lazić odgovorila na pitanje o proširenju porodice, otkrila da li ona i Darko planiraju decu (FOTO)

Showbiz
0
katarina lazić

Popularni folker Darko Lazić je u avgustu mesecu po drugi put stao na „ludi kamen“ sa svojom izabranicom, Katarinom, koja je njegova ljubav još iz mlađih dana.

Darko i Katarina nakon svadbe uživaju u mirnom porodičnom životu, a vreme provode u brojnim aktivnostima u Darkovom rodnom Brestaču. Katarina se takođe trudi da prati svog supruga na svakom njegovom nastupu, te ih često možemo videti zajedno u putu.

S obzirom na to da Darko ima jednu ćerku, Lorenu, iz braka sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević, kao i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić koja je kratak period bila i njegova verenica, mnogi se pitaju da li on i Katarina planiraju proširenje porodice.

Pošto se Katarina još uvek nije ostvarila u ulozi majke, ona je sada na ovo pitanje odgovorila na svom Instagram profilu. Iako nije dala tačan odgovor, Kaća je ostavila prostora i izokola otkrila da je to opcija.

„Kad će beba?“, glasilo je pitanje, a njen odgovor je bio „Neće još“.

katarina lazić, darko lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Poznato je da Katarina u poslednje vreme ne izlazi iz teretane, te da aktivno radi na svojoj liniji, a od nedavno je počela i da deli savete za trening i ishranu na svom Instagramu. Ona je sada odgovorila i na pitanje koliko dugo trenira i pohvalila se svojom figurom i podelila da već 7 godina aktivno radi na svom izgledu.

katarina lazić, darko lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz