Pretraži

BRAČNA IDILA: Darko Lazić uživa u čarima života na selu, Katarina sve šokirala postupkom (FOTO)

Showbiz
0

Darko Lazić i njegova izabranica Katarina pre izvesnog vremena upriličili su crkveno venčanje i veliko slavlje za više od 500 ljudi.

Venčanje je izazvalo veliku pažnju javnosti, danima pisalo kako o samom slavlju, tako i o Darkovim bivšim ženama i deci, te se spekulisalo o tome ko se našao na spisku zvanica, a ko ne.

Sada, kada se situacija stišala, Darko i Katarina imaju priliku da uživaju u bračnim vodama, o čemu rado obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama. Da sve ide kako treba, sada je pokazao i Darko koji je podelio slike kako uživa u idiličnom seoskom okruženju, dok njegova novopečena supruga sprema zimnicu uz pomoć njegove majke Branke i bake.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Takođe, čini se da su odnosi između Darka i njegove nekadašnje verenice Marine Gagić izglađeni. Naime, problem se javio nakon Marininih izjava da je njihov zajednički sin pozvan na venčanje samo tri dana ranije, kao i da se Darko pre toga nije pojavio na Aleksejevom zakazanom lekarskom pregledu. Sada, između ostalih fotografija, Darko je uslikao i sina, te pokazao da redovno provodi vreme sa njim.

Za kraj dana, Darko je sve iznenadio snimkom Katarina koja mu kupa stopala u lavoru.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz