Pretraži

KAD BI SVI OČEVI OVAKO BRINULI: Jelena Radanović otkrila kako se Sloba snalazi u ulozi roditelja

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/jeja.radanovic

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena trenutno uživaju u roditeljstvu, a s obzirom na to da je ona i ranije bila dosta aktivna na društvenim mrežama, ovog puta je opet iskoristila popularnost kako bi se zahvalila svom mužu i javno ga pohvalila.



Ona je objavila dopisivanje sa jednim od fanova koji je hvalio Slobu, na šta je Jelena bila ponosna i odmah želela svima da pokaže.

– Da očevi barem pola brinu o svojoj deci kao Sloba o vašoj, svet bi cvetao od ljubavi. Čestitke  – na šta je Jelena odgovorila gifom koji potvrđuje.

Sudeći po njenom Instagramu, ljubav između njih dvoje cveta, a poznato je i da Jelena ima dvojicu sinova iz prethodnog braka, sa kojima Sloba ima fantastičan odnos.

Foto: Printscreen Instagram/jeja.radanovic

Foto: Printscreen Instagram/jeja.radanovic

 

Inače, kada je ne svet došao njihov naslednik, pevač nije mogao da zadrži suze i jedva je čekao da provodi što više vremena sa svojim sinom.

– Hvala Bogu sve je prošlo kako treba. Na tatu liči normalno (smeh). Emotivan sam ja i danas sam ceo dan bio na ivici. Najlepši trenutak koji čovek može da doživi  – rekao je tada Sloba.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz