Pretraži

JOŠ UVEK TI NISAM NAPISAO PESMU… Relja posvetio emotivno pismo pokojnoj majci i pokazao nikad viđene slike iz detinjstva (FOTO)

Showbiz
0
Photo:idjtv

Ove nedelje obeležene su tri godine kako nas je napustila čuvena balerina Zoja Begoli, inače majka Relje Popovića.

——————– Sponsored ——————–

Pevač je, na godišnjicu smrti podelio fotografiju svoje majke na Instagramu, a sada je rešio da joj posveti emotivno pismo koje vam prenosimo u celosti:"Prave reči koje opisuju tebe, ovu prazninu, ovo nedostajanje i ovu bol za sada nisam pronašao… Prošle su 3 godine, još uvek ti nisam napisao pesmu, a nema dana da ne mislim na tebe, na nas… Mnogo si mi dala. Mnogo si me naučila. Mnogo smo se voleli. Nestvarno mnogo. Celim srcem. Dušama starim ko zna koliko života, a u svakom od života vezani jedno za drugo, siguran sam. Rekla si mi da ćemo se i u narednom životu ponovo sresti. Pitao sam te da li mi obećavaš, rekla si "obećavam", a ja tebi "držim te za reč"… Nemam pojma kako ću do tada, ali se nadam da ćeš mi i tada biti mama. Živela si za nas, zbog nas, hvala ti na tome. Miša i ja smo dobri, časni ljudi. Reu si dočekala. Završila si svoju misiju, i otišla dalje. Voleo bih da si mogla da se zadržiš makar malo duže. Makar malo… I još malo. I još malo… i još malo…i još malo, i još… Do sledećeg zagrljaja, sledećeg razgovora očima u tišini, sledećeg osećaja bezbrižnosti… Volim te u beskrajno. Tvoj sin, Relja."

Uz dirljivo pismo, Relja je podelio i nekoliko fotografija svoje majke, te je pokazao nikad viđene fotografije iz svog detinjstva. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz