Pretraži

JOŠ JEDAN PREOKRET: Tara Simov se predomislila i želi da bude sa Sha

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Tara Simov govorila je o odnosu sa Nenadom Aleksićm Sha, a kako izgleda, promenila je "ploču", pa sada tvrdi da ona i Nenad ipak nisu raskinuli.

  • Moram da te pitam, mnogo je nagađanja, svašta si kačila na Instagram, to je izazivalo reakcije. Kako, šta je istina? – upitala ju je voditeljka u programu.

  • Trudila sam se da sama plasiram te stvari u javnost, da ne bi bilo ovo, ono. Ali izgleda da sam napravila još goru stvar. Nisam htela da krijem nešto. Sa Nikolom se družim, zašto ne bih kačila slike. A kada ne bih kačila slike, a neko me bude sreo, to bi izazvalo još veći haos – odgovorila je ona.



– Ja sam neko ko je pokazao da imam više muških prijatelja, nego ženskih i više sam prisnija sa njima. Nisam uradila ništa novo što bi začudilo ljude. Srca stavljam iz milošte. Sve su to samo drugovi – dodala je Tara, pa se osvrnula na termin "ljubavnica".

– Bila sam ljubavnica samo 20 dana, to mi nije prijalo, ali sad sam navikla. Najviše me boli način na koji sam otišla. Sad sam mnogo bolje, i jedem i spavam, razmišljam. Sha se držao prvih mesec dana. Slala sam balone, sada mi je sve smešno. 

Takođe, Simova je progovorila o odnosu koji sada ima sa dečkom iz rijalitija, a svojom izjavom ponovo je šokirala celu javnost.

– On i ja nismo raskinuli, svađamo se preko televizora. Sačekala bih ga, ali ponos mi ne da. Jeste me razočarao, pričao je svašta o bivšoj supruzi – rekla je ona i dodala:

  • Kajem se što je na ružan način bilo to, kao što se kajem što sam ušla sa Nenadom u vezu dok je bio zauzet. Ja sam njemu ispod pokrivača rekla da bude spreman na sve i da ne veruje. Da izađe, bićemo zajedno. On se držao tih nekih mesec dana, ja sam slala balone, bila je tona balona – rekla je bivša rijaliti učesnica.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz