Pretraži

JELISAVETA ORAŠANIN IMA 2 BEBISITERKE: Otkriveno koja su njihova zaduženja i pod kojim uslovima rade

Showbiz
0
Photo: Instagram/jagodenamagli

Zbog angažmana svog supruga, ona i njena porodica žive na relaciji Beograd-Bolonja i prema slikama sa društvenih mreža često se čini da živi život svetskog džet-seta.Tako je u javnost isplivala vest da Teodosići imaju zaposlene dve bebisiterke. Kako piše Kurir, jedna od njih je sa porodicom 24 sata dnevno i ona ih mesečno košta i do 2000 evra. Kako se navodi, Jelisaveta se prema zaposlenima ophodi kao da su deo porodice, a jedini uslov koji je bebisiterka morala da ispuni jeste bio da potpiše ugovor o poverljivosti kako pojedinosti iz njihovog života ne bi procurele u javnost.

S obzirom na to da se glumica vratila svojim angažmanima nakon pauze zbog druge trudnoće i da će joj Beograd, zbog raznih snimanja i predstava, biti prebivalište neko vreme, ona je zaposlila još jednu bebisiterku koja će joj biti ispomoć u Beogradu i Valjevu.

Ipak, Jelisaveta naglašava kako dosta poslova po kući obavlja upravo ona, kao što je na primer kuvanje i kako se trudi da očuva mir i stabilnost porodice, te da joj se Bolonja, kao izuzetno miran grad jako sviđa pa je i decu upisala tamo u vrtić, piše Kurir. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz