Pretraži

„U OVAKVOM DRUŠTVU MI JE NAJLEPŠE“: Jelena Radanović nasmejala sve objavom, pa otkrila sa kojom PEVAČICOM uživa u druženju (FOTO)

Showbiz
0
jelena radanović, sloba radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Jelena Radanović podelila je na svojim društvenim mrežama u čijem društvu najviše uživa.

Poznato je da je surpuga Slobe Radanovića u potpunosti posvećena svojim sinovima, te se retko odvaja od tri mališana. Ona je početkom ove godine postala mama po treći put i dobila prvog sina sa pevačem.

Od tada, Jelena često deli svoje haotične dana prepune obaveza sa svojim pratiocima na Instagramu, zbog čega se mnogi dive tempu koji uspeva da održi.

Ipak, ona je sada odlučila da odvoji vreme za sebe, te je sve nasmejala najnovijom objavom. Jelena se usnimila u kafiću, a potom okrenula kameru i pokazala da sedi potpuno sama.

„Uvek mi je najlepše u ovakvom društvu“, otkrila je ona.

jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Međutim, ona je ubrzo nakon toga pokazala da joj je najteže da se odvoji od najmlađeg naslednika, s obzirom na to da je još uvek beba i otkrila da kao i uvek uživa u vremenu sa njim.

„Šalim se, naravno da nisam sama, tu mi je drug bez čarape…“

jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Jelena nije dugo ostala sama u društvu sina, te se njima na piću pridružila jedna poznata pevačica. Naime, radi se o Sandri Africi, koja je očigledno veoma bliska sa Slobinom suprugom. Njih dve su provele određeno vreme zajedno, a Sandra nije mogla da se odvoji od malenog dečaka, što je Jelena rado zabeležila.

jelena radanović, sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz