Pretraži

Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Darom Bubamarom

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pevačica Jelena Karleuša za Novogodišnju noć pevaće u jednom beogradskom hotelu, a tim povodom organizovala je druženje sa medijima gde je otkrila da priprema pravi šou, ali je govorila i o odnosima sa svojim kolegama.



Na pitanje ko ju je od koleginica sa estrade razočarao, imala je odgovor.

– Mene nijedna koleginica ne može da razočara, jer ne očekujem preterano od njih. Imam puno prijatelja među pevačima. Ima divnih i manje dobrih ljudi. U  jako dobrim odnosima sam sa Natašom Bekvalac,  Milicom Pavlović. Ako pucate na ovo sa Darom, to je njena stvar, njen izbor, njena odluka, ide njoj na čast i na obraz. Nije me povredilo. To su neke igrice, koje ja manje više… kada učinim jednu dobru stvar, ja je ne činim da bi mi neko uzvratio dobro. Kada bih išla sa tom pretpostavkom da će mi vratiti, jako bih bila razočarana žena. Mene Dara nije razočarala – kaže Jelena.

Podsetimo se, na društvenim mrežama se vodi polemika oko razloga zbog koga su se otpratile sa Instagrama, a neki misle da je razlog za to Darina izjava, kada je rekla da je Ceca najbokji član žirija u muzičkom takmičenju, u kojem je pre toga bila i Jelena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz