Pretraži

Jelena Karleuša otkrila sve o odnosu sa Marijom Šerifović

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Pop pevačica je za jedne domaće medije otkrila kakav odnos ima sa koleginicom Marijom Šerifović, sa kojom kako kaže je vezuje više od prijateljstva.

  • Marija i ja smo dugogodišnje prijateljice, mi razgovaramo o stvarima koje nas interesuju, ne bavimo se ogovaranjima. Mi smo sarađivale dugi niz godina, sedele smo jedna pored druge i napravile smo legendarne momente, obarale smo rekorde. Mislim da smo bile fantastičan tim, ali ja im želim svu sreću, i šer i rejting. Sve, sve najbolje i ja stvarno više ne želim da pričam o Zvezdama Granda. Znam da će Marija biti najbolja – rekla je Karleuša.


Nakon što je bila iznenađena i razočarana, jer nije izabrana za kumu Prajda, o čemu možete čitati ovde, sada je i javno prokomentarisala tu nemilu situaciju koju je imala sa organizatorima. 

– Odmah da kažem, ja podržavam Prajd, podržavam njih već punih 30 godina, podržavam ljude koji se bore za svoja prava. Da bi neko bio predstavnik bilo koje zajednice, prvo mora da bude legitimno izabran – izjavila je pevačica. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz