Pretraži

Jelena Karleuša je „stvorena“ na današnji dan pre 25 godina, a evo koja pevačica joj je pozajmila novac za prvi album (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena je o ovom jubileju obavestila svoje pratioce na Instagramu gde je objavila fotografiju sa početka karijere, kada je imala svega 16 godina, a koja se našla na njenom prvom albumu "Ogledalce".

Nakon ovog, Jelena je izdala još devet albuma od kojih je poslednji "Diva" iz 2012. godine, zabeležio najveći uspeh budući da je ceo prvi tiraž prdat u prvom danu.



  • Na današnji dan, pre 25 godina, izašao je moj prvi album “Ogledalce”. Izdavač je bio “Diskos”, oni su bili jedini koji su želeli da rizikuju sa anonimnom klinkom od 16 godina. Ko bi rekao da ja na ovoj slici imam samo 16 godina… Na današnji dan zvanično je stvorena “Jelena Karleuša”. U mene je verovala samo moja majka. Nisam imala šta da obučem, pozajmljivala sam garderobu, nisam znala da se našminkam, moja majka je pozajmila pare za album (25.000 maraka) u momentu kada je njena plata bila 2 marke. Ubedila sam je da ne mora da brine i da ću USPETI i da ću sve pare vratiti. I jesam. Nisam je izneverila – napisala je Jelena uz naslovnu fotografiju svog prvog albuma.

Ono što je manje poznato jeste da je novac Divni Karleuši pozajmila pevačica Dragana Mirković.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz