Pretraži

JELENA IMA SAMO JEDAN ZAHTEV: Evo šta će Duško morati da ispoštuje pri povratku u Srbiju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Duško Tošić  je poslednje dve i po godine igrao za kineski klub “Guangdžou RF” ali je rešio da je vreme za nove izazove. Oprostio se od ove daleke zemlje i najzad se vraća u Srbiju, u kojoj mj žive supruga Jelena i ćerke Atina i Nika.  Duškove naslednice su presrećne što se tata vraća, a šta kaže Jelena. – Jelena se vrlo dobro seća svih Duškovih navika iako je bio dve godine u Kini i nije živeo s njom i devojčicama. Kao i svaka supruga, zna ga kako diše, pa očekuje da Duško u vili koju su renovirali i u kojoj od nedavno žive dovodi drugare i saigrače. On je baš u tom kućnom fazonu. Naravno, voli ponekad i da skita, ali mu je draže da uz meze i piće opušteno ćaska sa prijateljima – objasnio je izvor za domaće medije, pa dodao:

– Jelena nema protiv toga ništa, naprotiv. Međutim, kako je korona i dalje opasna i rizik postoji, objasnila je Dušku da će u prvo vreme morati strogo da vodi računa i da je bolje da izbegava goste. On se slaže sa njom i ne zamera joj što ga je odmah obasula strogim pravilima, ali zna i on da je to Jelena. Kod nje ništa nije prepušteno slučaju.

Međutim, čak i da Duško bude hteo da odstupi od Jeleninih predloga, to neće biti problem,  s obzirom na to da je nedavno pazario nekretninu na Vračaru, u kojo će moći da provodi vreme ukoliko bude hteo da se druži.

– Duško i nema nameru u prvih nekoliko meseci da se viđa sa drugovima jer se baš uželeo porodice. Najpre će se posvetiti Jeleni i devojčicama, a za muška okupljanja ima vremena. Uostalom, ako je tačno da je prošle godine kupio stan na Vračaru, tamo može da uživa s društvom do mile volje. Sad kad se vrati prioritet će mu biti ćerke i Jelena, a šuška se i da je zakazao sastanak sa Dejanom Stankovićem jer želi da se pridruži ekipi Crvene zvezde. To još nije zvanično potvrđeno, ali verujem da će Dule to objaviti na sva zvona jer je Zvezda za njega klub za koji je posebno vezan. U svakom slučaju, presrećan je što će se vratiti u domovinu iz daleke Kine i što će konačno sa JK i decom biti na okupu. Mislim da se umorio od samoće i da više neće ni prihvatati angažmane u dalekim zemljama – završio je izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz