Pretraži

Jelena Đoković menja tradiciju u njenom domu, nakon posete Kosovu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena Đoković neko je ko jako drži do naše kulture, istorije, zalaže se za pomoć ugroženima, te je tako i sada na svom Instagramu podelila fotografije koje su je navele da promeni jednu tradiciju koja je svima dobro poznata. 



Ona je napomenula da je ovo putovanje promenilo i da se iz tog razloga odlučila na ovaj korak. 

Naime, ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila kako je došla do saznanja da ubuduće za rođendane najmilijih, u njenom domu više niko neće gasiti svećice. 

 
 –  Sveća je simbol nesebične žrtve – ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rodjenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju? Zapitala sam se i poželela da makar u svom domu promenim tu tradiciju. Sve zahvaljujući ovom putovanju i posetama usamljenim velikim svećama koje sijaju na tlu Kosova i Metohije da osvetle sve nas i budu nam smernica i putokaz da samo ono sto je nematerijalno opstaje i odoleva svemu – napisala je Jelena u opisu fotografije. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz