Pretraži

„JEDNA JE OD NAJJAČIH U IDJSHOW-U“: David Radosavljević izdvojio ovu takmičarku za favorita

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Ovaj bosanskohercegovački pevač poreklom iz Banja Luke se pre par godina preselio u Boegrad radi napredovanja u njegovoj muzičkoj karijeri koja i te kako ide ka vrhuncu, a trenutno je u vezi sa njegovom kolegincom Jovanom koja je članica grupe "Hurricane Junior". S obzirom da se oboje bave muzikom, zanimalo nas je da li postoji mogućnost da ukrste glasove.



 – Mislim da su svi shvatili da bukvalno živimo zajedno, jer se stalno snimamo za društvene mreže, ali trenutno na to pitanje ne mogu da dam konkretan odgovor. Gledajući na njenu karijeru i u kakvom smeru ide sa Hurricane Junior, nikad se ne zna da li ću nekada nju izdvojiti i izboriti se da nam napravim hit, ali otkud znate možda vas baš iznenadim.

Ko je njegov favorit u IDJshow-u i sa kim bi voleo da snimi duetsku pesmu je ekskluzivno otkrio za naš portal.

 – Svake nedelje pratim zajedno sa svojim voljenima IDJShow i svaki put sam iznenađen pričom koju ste napravili. Prave ljude ste doveli u Top 12 i siguran sam da je ovo takmičenje prava odskočna daska za sve njih, čak i za one koje nisu prošli, jer ne dobija svako takvu priliku. Kada bih već morao da biram sa kim bih snimio duet, teško je. Amnu znam koliko i znam za muziku bukvalno i od samog početka naše karijere smo bili jedno uz drugo i siguran sam da bi nam se glasovi lepo spojili. Sa Lores sam već ukrštao glasove i to ste već čuli. Ali ne mogu da zaboravim na Stefana. Ne znam ga uživo i ne želim previše da ga komentarišem, ali preko ekrana može da se oseti njegova dobrota, a i taj anđeoski glas.A nešto što Stefan i ja imamo zajedničko je ta emocija. Kada bih napravio pesmu sa njim, siguran sam da bi vas sve oduvali sa nogu, jer bi to bio hit koji bi se slušao godinama.

S obzirom na to da je snimio cover sa Anđelom Vranić, poznatijom kao Lores, hteli smo da čujemo kako je došlo do toga i šta je bio presudni motiv da je upita za saradnju.

 – Saradnja između mene i Lores je došla putem društvenih mreža, primetio sam njene covere i odmah sam hteo da snimim sa njom ili pesmu ili cover. Tada pošto smo na brzinu hteli sve da odradimo, snimili smo 30. februar od Albina i Nine, napravili mali spotić za taj cover i super je prošao. Mnogo se svideo ljudima!

Lores je za sada po glasovima žirija i podršci publike na četvrtom mestu sa 143 poena, a David nam je otkrio da misli da se odlično snašla u show-u.

 – Najiskrenije nisam očekivao da će ovako da razbije, ali kao što vidite jedna je od najjačih u IDJShow-u i drago mi je zbog toga. Unikatna je i vredi to što je blizu vrha u tabeli.

David je istakao da su njeni nastupi i te kako zanimljivi i publici pa je odlučio da izvdoji jedan, koji je po njegovoj proceni najoriginalniji.

 – Najlepši nastup mi je bio ovaj zadnji, zato što je unela svoj život u izvođenje pesme. Imala je monolog i iznela svoje emocije javno publici. A teško da bi to neko uradio zbog straha o osuđivanju.

Za sam kraj mladi muzičar nam je otkrio šta misli o IDJCouch-evima i kakav savet bi dao takmičarima, s obzirom na to da je pre nekoliko godina bio i on na njihovom mestu.

 – Definitivno podržavam sve, jer sam svestan koliko je teško stati na scenu i potruditi se da zadovoljiš ceo balkan, a koliko vidim i šire. Sećam se svog takmičenja i znam da nije lako, ali vidim da svako od njih radi na profesionalnom nivou zahvaljujući Couch-evima. Vode ih na pravi put i trebaju im biti zahvalni do kraja, jer neki ljudi rade godinama da bi dobili oni što će oni za par meseci i želim im svima sreću i uspeh !

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz