Pretraži

JEDAN NJEN GEST DOVEO GA JE DO SUZA: Anja Bla otkrila detalje raskida sa Bakom Prasetom, evo kako je izgledao njihov odnos pre pomirenja! 

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Iako su u januaru prošle godine iznenadili javnost informacijom da su stavili tačku na ljubav, godinu dana kasnije usledilo je pomirenje, a Anja je sada rešila da otkrije pojedine detalje raskida.Anja je, naime, otkrila je kako se osećala nakon raskida sa Bakom Prasetom i kako je u periodu kada nisu bili zajedno izgledao njihov odnos. 

Ona je sada bez ustezanja pričala o tome, a kako je istakla, iako su joj pratioci često postavljali pitanja na temu njihovog odnosa, sve do sada nije želela da priča o tome. 

– Sećam se dobro kad sam u januaru objavila slike na kojima sam naslikala nas, pitali ste me kako je on reagovao. On nije imao pojma da ću ja to da nacrtam, da ću da objavim nešto tako, uglavnom kad sam objavila, nisam sigurna da li mi je poslao sliku kako se rasplakao, ili mi je to napisao – ispričala je Anja i nastavila: 

– Onda kad mi je bio rođendan 8. februara ja sam bila u gradu sa drugaricama i on mi je u ponoć čestitao porukom "Srećam rođendan ljubavi moja jedina", nešto tako. Ja sam bila šokirana… Par dana nakon rođendana mi je banuo kući, samo se najavio da će doći. Doneo mi je poklon za rođendan, bila sam šokirana… – rekla je Anja između ostalog u lajvu na Instagramu, a snimak njenog obraćanja fanovima možete pogledati u novom izdanju emisije IDJTube. 


U emisiji IDJTube osvrnuli smo se i na dešavanja iz života i karijere poznatog fotografa Dušana Petrovića, TikTokera i voditelja WajWai-a, blogerke Zorane Jovanović, ali i influensera Lazara Filipovića. 

Celu emisiju pogledajte u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz